Franknataliearthur

IT. Bij PGGM.

Impact maken in de IT? Innovatie, nieuwe software en volop ontwikkelingsmogelijkheden vind je hier. Bij PGGM.

 

Of je nu een BI Engineer, Data Analist of DevOps Engineer bent, aan het begin van je carrière staat of ruime werkervaring hebt: bij PGGM werk je aan IT met impact. Met jouw werk lever je namelijk een positieve bijdrage aan onze maatschappij. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat onze IT-systemen optimaal werken waardoor een enorme hoeveelheid mensen aan het einde van de maand gewoon hun pensioen gestort krijgen. Daarnaast krijg je ook nog eens volop ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ontdek jouw mogelijkheden als IT’er bij PGGM. Bekijk al onze openstaande vacatures hieronder.

IT bij PGGM is werk met impact. Word net als Frank Data Analist. 

Kies ook voor het verschil maken in je werk en de kans krijgen om te leren. Word net als Natalie BI Engineer bij PGGM.

Kies ook voor alle ruimte krijgen om impact te maken. Word net als Arthur DevOps Engineer bij PGGM.

PGGM 16 7 2019 Selectie 30

De impact van IT. Bij PGGM.

Hoeveel impact wil jij hebben als IT’er? Jouw bijdrage aan een modern en wendbaar IT-landschap is essentieel in een sterk veranderende pensioenwereld. Een wereld waarin wij het pensioen van 4,3 miljoen Nederlanders en 228 miljard aan vermogen beheren. Achter de schermen liggen er interessante uitdagingen op IT-vlak waar jij – samen met meer dan 400 IT-collega’s – de beste en meest innovatieve oplossingen voor vindt.

Innovatie zit in onze genen

De samenwerking tussen onze business en IT is essentieel en komt dankzij een (Biz)DevOps aanpak steeds efficiënter tot stand. Bij PGGM werk je met de nieuwste talen ontwikkelomgevingen en tools samen met collega’s vanuit de business aan het tot stand brengen van de beste dienstverlening voor onze (interne) klanten. Het werk van pensioenbeheer is georganiseerd in klantreizen (customer journeys) gericht op pensioendeelnemers, maar ook voor werkgevers.

IT levert de software voor deze klantreizen, zodat IT-producten worden opgeleverd die daadwerkelijk bijdragen aan een betere dienstverlening en aan tevreden pensioendeelnemers. Op gebied van innovatie sluit IT aan op de meest recente ontwikkelingen in de markt. Denk hierbij aan Docker, Azure Cloud en Low Code.

PGGM 16 7 2019 Selectie 37

Agile-aanpak

Om zo flexibel mogelijk om te gaan met technische uitdagingen, werken we met zo’n 20 scrumteams aan de meest impactvolle projecten. Deze teams werken onder meer aan (web)applicaties, back-end-systemen, apps en rekenmodules. Bijna al onze IT is ‘inhouse’.

Moderne technieken

Bij PGGM werken we met de nieuwste technieken van Microsoft, tenzij een andere softwareoplossing betere resultaten oplevert. Als IT’er heb je moderne middelen tot je beschikking en loop je niet achter de feiten aan. Onze DevOps teams werken met Azure DevOps voor source control en change tracking. Microsoft Visual Studio is onze programmeeromgeving en voor het automatisch releasen en deployen van onze software werken we met Azure Pipelines. Andere technieken die bij ons gebruikt worden zijn .NET (Core), JavaScript (frameworks), Entity Framework, REST, NuGet, ATDD en Specflow.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van IT? Neem dan contact op met één van onze recruiters. 

Microsoftteams Image

Joost Seeboldt

Recruitment Business Partner