Afbeelding PGGM

Risk, compliance en legal. Bij PGGM.

Juridisch en fiscaal specialisten maken impact door zich te buigen over wet- en regelgeving bij risk, compliance en legal. Bij PGGM.

Impact binnen kaders. Bij PGGM.

Het verschil maken willen we allemaal, uiteraard wel alleen als dit binnen de kaders van de wet gebeurt. Als pensioenuitvoeringsorganisatie heeft PGGM jou als vakspecialist met een juridisch en/of fiscale achtergrond nodig om dit voor elkaar te krijgen. Binnen de afdelingen Risk, Compliance en Legal zie je erop toe dat PGGM zich aan de relevante wet- en regelgeving houdt en zorg je dat medewerkers zich houden aan gedragscodes en ethische normen. Zo werken we met elkaar aan het integere geweten van PGGM.

Risicobeheersing

Zorg jij ervoor dat PGGM en onze klanten geen onnodige risico’s lopen? Als professional binnen de afdeling Risk, Compliance & Legal breng je de risico’s in beeld en neem je treffende maatregelen om deze risico’s zoveel mogelijk te beperken. Op financieel gebied én op andere terreinen zoals reputatie, security en privacy krijg je bij PGGM te maken met uiteenlopende vragen waar jij vanuit jouw positie een antwoord op vindt.